Tillbaka till startsidan

Butik

Här hittar du det mesta du behöver för att lysa upp ditt hem både ute och inne.

I vår avdelning för Bad & Värme har vi en mängd produkter till ditt hem. Här hittar du allt från kranarna till badrumsinredningen. Surfa gärna runt på www.bad-varme.se för att hitta det du söker. Vi erbjuder exakt samma förmånliga priser som butikerna i Sverige. Du behöver inte åka till Sverige för att handla utan kan göra det direkt från en lokal leverantör som hjälper dig med både service och garantijobb om det skulle behövas. På i princip alla produkter inom Bad&Värme kan vi också erbjuda dig som kund ett installerat och klart pris. Finns det inte i katalogen eller hemsidan så ställ bara frågan så räknar vi åt dig.

Drömmer du om ett nytt badrum?

Nu kan vi erbjuda komplett badrum till installerat och klart pris, vi hjälper dig med allt från början till slut! I vår utställning kan du se det senaste inom badrumsinredning, kranar och toaletter, allt med rinnade vatten! Förutom att skräddarsy ditt badrum och ge dig ett installerat och klart pris ritar vi även upp ditt nya badrum i 3D, allt för att du ska känna dig trygg med din renovering!

Toalett utan avlopp & vatten, Cinderella så klart!

När du behöver en toalett men inte är riktigt intresserad av att investera i ett reningsverk är Cinderella förbränningstoalett det självklara valet.

 

Ta jättegärna kontakt med någon av våra kunniga medarbetare så hjälper vi dig att hitta rätt.

Välkommen in till oss!

Telefon: +358 18 22 111
E-post: butiken@klingbergs.ax

Ida Zetterström

Ida Zetterström

Butikschef +358 207 34 11 36
James Henderson

James Henderson

Badrumsspecialist +358 207 34 11 30
Kim Mäki

Kim Mäki

Värmepumpsexpert +358 207 34 11 32
Diana Stenberg

Diana Stenberg

Butik / lager