Tillbaka till butiken

Eget utomhusspa hemma

Att kunna ta ett behagligt och avslappnande dopp mitt i vintern med flera decimeter snö utanför dörren i ett eget utespa är en dröm för många. Våra utomhusspa håller hög kvalitet och ger dig tillgång till en skön och avkopplande stund när du helst önskar året runt. Kom in i vår butik så guidar vi dig vad som skulle passa just dig och din tomt bäst. Unna dig och din familj vardagslyx med ett utespa. Vi säljer Coast Spa – världens bäst byggda spabad.

Coast Spa erbjuder rymliga bad, fullskummade med owens corning isolering för lägsta tänkbara driftskostnad, kraftfulla pumpar, unika exxa rostfria jets, extra tjockt välisolerande lock, trycksatt filtrering och enklast möjliga underhåll med AquaFinesse, vilket ger dig livstids garanti på pumparna!

Vad skall jag tänka på vid valet av spabad?

Spabad är en form av avancerat bubbelbad eller bubbelpool. Som sådant är de utrustade med massagemunstycken som använder vattenstrålar och rätt temperatur för en behaglig effekt på kroppen. Det betyder att de väger en del och dessutom behöver ström.

När du planerar var du vill ha ett utomhusspa bör du tänka på att det gör dig bäst så nära huset som möjligt, självklar med utsikt i åtanke. En plats nära huset gör det mycket lättare att använda badet under vintern. Tänk på att du behöver en rak och plan yta som klarar av spabadets tyngd sam tillgång till elektricitet för att driva ett utespa. Om det är ett utomhusspa är det bäst om ytan är väl isolerad mot marken.

Att äga ett spabad innebär att det behöver skötas. Framförallt behöver det desinficeras, som du enklast gör med klorrengöring efter varje bad. Du behöver också rengöra filtret med jämna mellanrum samt byta vatten några gånger om året.