Tillbaka till startsidan

Om oss

 

Vårt motto är att sätta kunden i fokus. Vi gör allt för att snabbt hjälpa dig oavsett om det gäller större installationsprojekt eller när du önskar köpa en bit elkabel i vår butik.

Klingbergs Ab startade 2005 med att utföra mindre industriinstallationer. Sakta men säkert utvidgade vi verksamheten med ytterligare områden så som brandalarm, truckservice och installation av hissar. Våren 2012 flyttade vi till Godbyvägen 11 och i maj samma år öppnades en butik för dig där vi erbjuder elprodukter med professionell hjälp. Den 16 oktober 2013 tog vi ytterligare att steg i utvecklingen och slog oss in i VVS branschen. Verksamhet från Storå rör Åland Ab samt Bad & Värme och serviceenheten från VVS Eriksson förvärvades. Så nu kan vi erbjuda dig som kund professionell hjälp både inom El & VVS. Även 2018 blev ett stort år då Siemens valde oss som Solution Partner inom fastighetsautomation.

Idag sysselsätter vi cirka 25 personer och jobbar tätt ihop med många bra kunder. Vi ser till att allt inom Automation, EL och VVS fungerar på bästa sätt för dig.

Vi tycker det är roligt att jobba, vår målsättning är att jobba kundanpassat och leverera kvalitet, och vi har engagerade och ansvarsfulla medarbetare.

Har du något projekt på gång är du välkommen in för ett möte med våra arbetsledare.

Välkommen in till oss på Klingbergs Ab!