Tillbaka till om oss

Lediga tjänster

Vill du börja jobba på en av Ålands bästa arbetsplatser? Samtidigt som vi växer och blir större är vi är måna om att vår personal trivs och tycker att det är roligt att jobba hos oss!

Klingbergs Elektriska Ab är ett framgångsrikt företag inom Automation, El och VVS.

Idag sysselsätter vi ca 30 personer inom administration, automation, butik, el, service och vvs..

 

Till vår administrativa avdelning söker vi för ett moderskapsvikariat en

Personalansvarig med administrativa uppgifter

Vi söker en flexibel, noggrann och engagerad person, gärna med några års erfarenhet av att arbeta med personal / administration. Du bör ha en lämplig merkantil utbildning. Du kommer att arbeta självständigt i vårt administrativa team som inkluderar två andra personer.

Tjänsten innefattar bland annat hantering av arbetarskyddet, löneunderlag, samtliga personalrelaterade ärenden, daglig kundfakturering samt registrering av leverantörsfakturor och tillhörande administrativa uppgifter.

Vi arbetar mot en bokföringsbyrå som sköter lönehantering.

Svenska i både tal och skrift är ett krav. 

Tjänsten är ett moderskapsvikariat på heltid, anställningen inleds 18.11.2019 eller enligt överenskommelse och varar till 30.09.2021 med eventuell förlängning.

Personalrelaterade kurser samt arbetserfarenhet är meriterande.

Vi önskar din fritt formulerade ansökan innehållande CV och löneanspråk senast den 04.11.2019 per e-post till marie.palin@klingbergs.ax. Märk mailet “ansökan Personalansvarig”.

För ytterligare information om tjänsten ta kontakt med Marie Palin-Karlman på 018-22111 eller marie.palin@klingbergs.ax.