Tillbaka till tjänster

Ålands starkaste automationsavdelning

Automation kommer från grekiskans ”på egen hand”. Idag finns smarta system för att göra saker ”på egen hand”.

Egentligen är det här hela företagets historia börjar: i ett intresse för industriautomation. Vi är helt enkelt fascinerade av att bygga upp system som producerar eller skapar någonting! Vi utför alla former av elautomationslösningar – allt från fastighetslösningar till styr- och övervakningssystem för industriella produktionslinjer.

En viktig målgrupp är fastighetsbolag som vill styra belysning, ventilation och värme, och dessutom ha kontroll över energiåtgången i sina fastigheter för att sänka sina kostnader. Genom övervakning får du rapporter om energiåtgången i enskilda delar av systemet, allt från information om toppar och dalar i förbrukningen till avvikelser som visar på problem. Sitt på ditt kontor – eller var som helst i världen där du har tillgång till Internet – och håll total kontroll över funktioner och energiförbrukningen i dina fastigheter!

Sedan 2007 har vi ett samarbete med Novotek Sverige Ab och General Electric IP , och kan sälja och programmera GE:s PLC och SCADA system. Sedan 2010 installerar vi också produkter från SAIA Burgess . Och sedan 2015 även WAGO produkter. Förutom det utför vi integrationsarbeten i Schneider Electric Citect SCADA system samt programmerar Siemens PLC.

Genom att välja oss som din partner får du tillgång till kunskap och service lokalt. Vi planerar och bygger, och när allt är klart finns vi kvar för service och support. Samtidigt har vi i vår tur support bakåt från ledande världsmärken. Vi håller oss samtidigt uppdaterade via skolningar och vi har tillgång till en stor samlad informationsbank och expertis. Vi är en lokal leverantör som erbjuder handbyggda lösningar – och våra tre samarbetspartners representerar världskända kvalitetsmärken. Med världskända märken i ryggen känner vi oss trygga.

Här är en länk till ett roligt och spännande projekt vi slutförde 2016:

Kenny Williams

Kenny Williams

Automation