Tillbaka till tjänster

Butik

Här hittar du det mesta du behöver för att lysa upp ditt hem både ute och inne.

I vår avdelning för Bad & Värme har vi en mängd produkter till ditt hem. Här hittar du allt från kranarna till badrumsinredningen. Surfa gärna runt på www.bad-varme.se för att hitta det du söker. Vi erbjuder exakt samma förmånliga priser som butikerna i Sverige. Du behöver inte åka till Sverige för att handla utan kan göra det direkt från en lokal leverantör som hjälper dig med både service och garantijobb om det skulle behövas. På i princip alla produkter inom Bad&Värme kan vi också erbjuda dig som kund ett installerat och klart pris. Finns det inte i katalogen eller hemsidan så ställ bara frågan så räknar vi åt dig.

Drömmer du om ett nytt badrum?

Nu kan vi erbjuda komplett badrum till installerat och klart pris, vi hjälper dig med allt från början till slut! I vår utställning kan du se det senaste inom badrumsinredning, kranar och toaletter, allt med rinnade vatten! Förutom att skräddarsy ditt badrum och ge dig ett installerat och klart pris ritar vi även upp ditt nya badrum i 3D, allt för att du ska känna dig trygg med din renovering!

Värme

Vi saluför även hela IVTs produktsortiment – www.ivt.se. IVT är värmepumpar med en fantastisk garanti, Med IVT kommer till exempel garantier som ingen annan Åländsk leverantör av värmepumpar kan leverera, för mindre fastighetssystem (egnahem och stugor) gäller 10 år på kompressor och 6 år på andra komponenter. På större fastighetsanläggningar (större än 17kW) gäller 5 år på allt, även detta klart längre än konkurrenterna. Utöver detta säljer vi också ett förmånligt serviceavtal. Serviceavtalet minimerar risken för att pumpen skulle stanna mitt i smällkallaste vintern.

Här hittar du även det mesta du behöver för att lysa upp ditt hem både ute och inne. Vi har armaturer från kända varumärken, kontakter och brytare.

Ta jättegärna kontakt med någon av våra kunniga medarbetare så hjälper vi dig att hitta rätt.

Välkommen in till oss!

Telefon: +358 18 22 111
E-post: butiken@klingbergs.ax