Tillbaka till startsidan

Värmepumpar

Vi på Klingbergs Elektriska är Certifierade Installatörer Av Förnybar Energi, med behörighet på värmepumpar och ytnära jordvärme. Vi är också medlemmar i Svenska kyl & värmepumpsföreningen.

Vi har den högsta kylbehörigheten, (y3), över 3 kg köldmedium, för kyl-, luftkonditionerings- och värmepumpsanläggningar. Länk till TUKES som visar behöriga verksamhetsutövare och montörer inom kylbranschen i Finland.

Vi saluför värmepumpar från IVT.

Varför IVT värmepumpar?

Trygga värmepumpar

  • 10 års garanti ingår på kompressorn.
  • Värmegaranti inom 24 timmar vid driftstopp
  • Specialutbildade och certifierade återförsäljare
  • Marknadens enda Svanenmärkta värmepump

4 skäl till att välja värmepump

  1. Ett enkelt sätt att värma ditt hus.
  2. Sänkta värmekostnader med upp till 80 procent. Klicka här för en energikalkyl
  3. Ditt hus ökar i värde.
  4. Miljövänlig värme

Äger du en större fastighet?

Eller arbetar du rent av med energisystem för större fastigheter? I så fall rekommenderar vi en titt på IVT värmepumpars nya webb. Där hittar du en hel del intressant om IVT värmepumpars fastighetsavdelning och värmepumparna som klarar energibehovet i allt från mindre hyreshus till stora arenor.

Läs gärna mer på IVTs blogg.

Vi erbjuder även totalrenovering/modernisering av UPOVARI värmepumpar.

Från- och tilluftvärmepumpen Upovari förnyas/renoveras invändigt till dagens kylteknik- och automationsnivå. Den nya kompressorn är tystare, effektivare och anpassad för dagens nya miljövänliga köldmedie R134A. De nya värmeväxlarna är mera optimerade och effektiva. Värmen och tappvarmvattnet styrs av nya elektroniska termostater. Det installeras också nya effektiva F7-klass luftfilter som förbättrar inomhusluftens kvalitet.

EasyServ

EasyServ fjärrövervakning går idag att montera på alla IVTs styrsystem! Allt från frånluftvärme, luftvatten och jord/bergvärmepumpar. EasyServ systemet går att installera på upp till 15 år gamla värmepumpar från IVT/Bosch/Autotherm.

www.easyserv.se

IVT WiHeat

WiFi fjärrstyrning för IVT luft-/luftvärmepumpar.

IVT WiHeat ingår när du köper IVT luft-/luftvärmepumparna IVT SilverLine eller IVT 12 THR-N.

Kim Mäki

Kim Mäki

Värmepumpsexpert 018-22111